ICS-Services Κατερίνη.

Πολιτική Απορρήτου

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Για την έναρξη οποιασδήποτε συναλλαγής με το ηλεκτρονικό κατάστημα shop.ics-services.gr (www.ics-services.gr), είναι απαραίτητη από πλευράς σας η γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών δεδομένων, τα οποία συλλέγονται για ασφαλείας, όπως κι ενημέρωσής σας με ενημερωτικά newsletters της εταιρείας μας. Τα στοιχεία που απαιτείται να γνωστοποιηθούν είναι τα εξής:

  • Ονοματεπώνυμο
  • Διεύθυνση
  • Αριθμός τηλεφώνου
  • Ηλεκτρονική διεύθυνση ταχυδρομείου

Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου απαιτούνται, σύμφωνα με το νόμο, ακόμη:

  • ΔΟΥ
  • ΑΦΜ
  • Επαγγελματική Δραστηριότητα
  • Επωνυμία

Τα δεδομένα που δίνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα shop.ics-services.gr (www.ics-services.gr) σε καμία περίπτωση δεν αποκαλύπτονται σε τρίτα πρόσωπα και δεν χρησιμοποιούνται για άλλους σκοπούς, πέραν της ολοκλήρωσης της αγοράς των προϊόντων που επιθυμείτε, εκτός κι αν αυτό επιβληθεί από κάποια Δημόσια Αρχή κι εν γένει για την εκλπλήρωση εκ του νόμου υποχρεώσεών μας.

  • Τα παραπάνω στοιχεία σας συλλέγονται και τηρούνται σε αρχείο προσωπικών δεδομένων, σύμφωνα  σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων 2016/679/ΕΕ κι εν γένει την ελληνική κι ευρωπαϊκή νομοθεσία, τηρουμένων δε όλων των απαιτουμένων και προβλεπομένων κανόνων ασφαλείας του αρχείου αυτού.  Υπεύθυνος επεξεργασίας των ανωτέρω δεδομένων σας είναι η εταιρεία μας  «Κανελλία Δ. Παρασκευη»  με την οποία μπορείτε να επικοινωνήσετε για την  άσκηση των νομίμων δικαιωμάτων σας στην διεύθυνση 7ης Μεραρχιας 43, Κατερίνη και στο τηλέφωνο 23510 37607. Η διάρκεια τήρησης των ανωτέρω προσωπικών δεδομένων είναι α) για όσα αφορούν την δημιουργία του λογαριασμού σας, έως την δική σας ρητή δήλωση ότι επιθυμείτε την διαγραφή αυτών και του ταυτόχρονα την διαγραφή του λογαριασμού σας, β) για όσα αφορούν στην έκδοση τιμολογίου, για όσο χρόνο επιβάλει στην επιχείρηση ο νόμος και δη οι φορολογικές διατάξεις για την διατήρηση των σχετικών παραστατικών.  Η συμπλήρωση των εν λόγω προσωπικών σας δεδομένων σημαίνει ταυτόχρονα την πλήρη αποδοχή και συναίνεσή σας στην παρούσα «πολιτική απορρήτου», την βεβαίωσή σας ότι έχετε ενημερωθεί πλήρως για αυτή, το εν λόγω αρχείο δεδομένων, καθώς και για τα δικαιώματά σας που έχετε εκ του νόμου όπως καταγράφονται κατωτέρω υπό τον τίτλο Εργαλεία GDPR  (ΕΔΩ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΆ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΌΤΗΤΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΑ «ΕΡΓΑΛΕΙΑ GDPR»).  Για την άσκηση των εν λόγω δικαιωμάτων σας μπορείτε να απευθύνεστε στην εταιρεία μας, ενώ έχετε και δικαίωμα καταγγελίας προς την αρμόδια ελληνική αρχή, ήτοι την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, τηλεφωνικό Κέντρο: +30 210 6475600, Fax: +30 210 6475628, Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: contact@dpa.gr.»

Αυτό το υπόδειγμα περιλαμβάνει τα βασικά στοιχεία σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα που μπορεί να συλλέγει το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, πως αποθηκεύει και μοιράζεται τα προσωπικά δεδομένα, καθώς και ποιος μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα. Ανάλογα με τις ρυθμίσεις που είναι ενεργοποιημένες και τα πρόσθετα που χρησιμοποιούνται, οι συγκεκριμένες πληροφορίες που μοιράζονται από το κατάστημά σας ποικίλλουν. Συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν δικηγόρο όταν αποφασίζετε ποιες πληροφορίες θα αποκαλύψετε σχετικά με την πολιτική απορρήτου σας.

Συλλέηγουμε πληρογφορίες για εσάς κατά την διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας στο κατάστημα μας.

Τι συλλέγουμε και αποθηκεύουμε

Καθώς επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, θα παρακολουθούμε:

  • Τα προϊόντα που έχετε δει: θα το χρησιμοποιήσουμε για να δείξουμε, για παράδειγμα, προϊόντα που έχετε δει πρόσφατα
  • Τοποθεσία, διεύθυνση IP και τύπος προγράμματος περιήγησης: θα τα χρησιμοποιήσουμε για σκοπούς όπως ο υπολογισμός του ΦΠΑ και το κόστος αποστολής
  • Διεύθυνση αποστολής: θα σας ζητήσουμε να εισαγάγετε αυτήν τη διεύθυνση, ώστε να μπορούμε, για παράδειγμα, να εκτιμήσουμε το κόστος αποστολής πριν πραγματοποιήσετε μια παραγγελία αλλά και για να σας στείλουμε την παραγγελία!

Θα χρησιμοποιήσουμε επίσης cookies για να παρακολουθούμε το περιεχόμενο του καλαθιού ενώ περιηγείστε στον ιστότοπό μας.

Όταν αγοράζετε από εμάς, θα σας ζητήσουμε να παράσχετε πληροφορίες, όπως το όνομά σας, τη διεύθυνση χρέωσης, τη διεύθυνση αποστολής, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον αριθμό τηλεφώνου, τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας / πληρωμής και τις προαιρετικές πληροφορίες λογαριασμού όπως όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης. Θα χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες για σκοπούς, όπως:

  • Να σας στείλουμε πληροφορίες για τον λογαριασμό σας και την παραγγελία σας
  • Απαντήσεις στα αιτήματά σας, συμπεριλαμβανομένων των επιστροφών και των παραπόνων
  • Διεκπεραίωση πληρωμών και πρόληψη απάτης
  • Ρύθμιση του λογαριασμού σας για το κατάστημά μας
  • Τήρηση των νομικών υποχρεώσεων που έχουμε, όπως ο υπολογισμός των φόρων
  • Βελτίωση προσφορών καταστήματός μας
  • Να σας στέλνουμε διαφημιστικά μηνύματα, εφόσον επιλέξετε να τα λαμβάνετε

Αν κάνετε λογαριασμό, θα αποθηκεύσουμε το όνομα, διεύθυνση, email και τηλεφωνικό αριθμό, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τις μελλοντικές σας παραγγελίες.

Γενικότερα αποθηκεύουμε πληροφορίες σχετικά με εσάς για όσο χρόνο χρειαζόμαστε τις πληροφορίες για τους σκοπούς για τους οποίους συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε και δεν είμαστε υποχρεωμένοι νομικά να συνεχίσουμε να το διατηρούμε. Για παράδειγμα, θα αποθηκεύουμε πληροφορίες παραγγελίας για XXX χρόνια για φορολογικούς και λογιστικούς σκοπούς. Αυτό περιλαμβάνει το όνομα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τις διευθύνσεις χρέωσης και αποστολής.

Επίσης, θα αποθηκεύουμε σχόλια ή κριτικές, αν επιλέξετε να τα αφήσετε.

Ποιος στην ομάδα μας έχει πρόσβαση

Τα μέλη της ομάδας μας έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες που μας παρέχετε. Για παράδειγμα, τόσο οι διαχειριστές της πλατφόρμας όσο και οι διαχειριστές καταστημάτων έχουν πρόσβαση:

  • Στοιχεία παραγγελίας όπως τι αγοράστηκαν, πότε αγοράστηκαν και που θα έπρεπε να σταλούν, επίσης
  • Πληροφορίες πελάτη, όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση email, και πληροφορίες χρέωσης και αποστολής.

Τα μέλη της ομάδας μας έχουν πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες για να βοηθήσουν στην εκτέλεση των παραγγελιών, να επεξεργαστούν τις επιστροφές και να σας υποστηρίξουν.

Τι μοιραζόμαστε με τρίτους

Μοιραζόμαστε πληροφορίες με τρίτους που μας βοηθούν να παρέχουμε για τις παραγγελίες σας υπηρεσίες αποστολής και υπηρεσίες αποθήκευσης

Πληρωμές

Δεχόμαστε πληρωμές μέσω του PayPal. Κατά την επεξεργασία των πληρωμών, ορισμένα από τα δεδομένα σας θα μεταβιβαστούν στο PayPal, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών που απαιτούνται για την επεξεργασία ή την υποστήριξη της πληρωμής, όπως το συνολικό ποσό αγοράς και τα στοιχεία χρέωσης.

Παρακαλώ διαβάστε την πολιτική απορρήτου του PayPal για περισσότερες πληροφορίες.


Ταυτότητα επιχείρησης

  • Ονομασία: Κανελλία Δ. Παρασκευή
  • Α.Φ.Μ: 102099018
  • Δ.Ο.Υ: Κατερίνης
  • Έδρα: Κατερίνη
  • Γ.Ε.Μ.Η: 52674148000
Show Buttons
Hide Buttons
X